Ny verksamhetsledare på Design för Livet

ELMs Tidningsnämnd kan med glädje meddela att man har funnit en verksamhetsledare till handelsbolaget Design för Livet: Victor Bernehagen.

Victor är 32 år och kommer att flytta från Göteborg, med sin fru Sarah, till Lund i månadsskiftet september/oktober för att börja anställningen den 7 oktober, på 80 %.

– Jag ser fram mot att börja som verksamhetsledare på Design för Livet och vara en del av ELM-gänget, säger Victor.

Idag arbetar Victor med klockförsäljning och har goda erfarenheter av försäljning, kundrelationer, design samt ledarskap i församlingstjänst. Han har tidigare varit pastor på Fotö och har en kandidatexamen i religionsvetenskap och teologi.

– Vi är så tacksamma över att det nu finns en verksamhetsledare på Design för Livet, säger Gunnel Gustavsson, ordförande i Tidningsnämnden. Vi önskar Victor Guds rika välsignelse i hans nya tjänst, och hoppas att han och familjen ska finna sig väl till rätta i den nya vardagen.

”Design för livet” är en grafisk designbyrå som ägs gemensamt av BV-förlag och ELM. Är du intresserad av deras arbete får du gärna besöka www.designforlivet.se

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer