Böcker & Tidningar

Böcker

BV-Förlag

BV-förlag ger ut och sprider kristen litteratur, musik, film mm. som står i samklang med den evangelisk-lutherska trosbekännelsen. Jesuscentrering och bibeltillit är självklara ledord för alla produkter som distribueras av BV-förlag.

På förlagets hemsida finns en webbshop där du kan handla förlagets egna produkter, men även vissa produkter från andra förlag.

Tidningar

Till Liv

Till Liv är en månadstidning (11 nr/år) som vill hjälpa sina läsare att lära känna Jesus Kristus och att växa i sin tro på honom. Den handlar om Jesus och tron på Gud, livet som kristen, mission, aktuella livsfrågor m.m.

Besök gärna Till Livs hemsida och läs mer om tidningen. Där kan du även läsa äldre artiklar, söka på skribenter och ämnen samt prenumerera på tidningen. Du kan även få tidningen som taltidning eller pdf.

Droppen – Barntidning

Droppen är en tidning om Jesus för barn. Den kommer ut varannan vecka under terminerna, sammanlagt 18 nummer per år. Sommar- och julnumren fungerar även fristående och passar bra för terminsavslutningar och utdelning.

I tidningen finns det berättelser, reportage, pyssel, andakter, tävlingar, följetong med mera. Blir du nyfiken på innehållet kan du provläsa lite på Droppens hemsida eller kontakta deras prenumerationsansvariga för att få gratis provexemplar. Droppen vänder sig främst till barn mellan 5 och 12 år.

Insidan – Ungdomstidning

Insidan vill leda ungdomar till Jesus, vara en hjälp till att växa i tro på honom och inspirera till att följa honom i vardagen. Tidningen är full av god bibelundervisning, spännande reportage, artiklar om relevanta och viktiga ämnen utifrån Bibeln och det kristna livet, svåra frågor, intressanta intervjuer, bok- och musiktips, andakter m.m. Allt med fokus på ungdomar.

Först och främst är Insidan en tidning som kommer ut med åtta nummer per år. Som papperstidning är Insidan som bäst – börja prenumerera du också! Samtidigt finns artiklarna på hemsidan och som podd, för att skapa ännu fler möjligheter att ta del av innehållet.

Insidan ges ut av ELMs ungdomsorganisation ELU.

 

Begrunda – Fördjupningsbilaga

Begrunda är en fördjupningsbillaga till Till Liv som kommer ut med två nummer om året. Begrunda önskar tjäna som katalysator och stimulans för att kunskapen om Gud skall ges förutsättningar att fördjupas i en människas liv och för att tron och förtröstan på Herren skall bli mer oreserverad och helhjärtad. Begrunda skall ge impulser till ett heligt liv i Kristus och Hans efterföljd.

Begrunda erbjuder ett rum för reträtt, inre kraftsamling och kreativitet. Vi rekommenderar oreserverat Guds Ord och begrundan.

Läs mer och prenumerera på Till Livs hemsida.