ELM söker organisationssekreterare

Välkommen att söka en omväxlande och ansvarsfull position i Evangelisk Luthersk Mission, och arbeta med oss för att Guds evangelium ska nå ut till alla folk!

Om tjänsten

Som organisationssekreterare är du det organisatoriska navet i ELMs arbete och kommer att arbeta i den administrativa ledningen nära ELMs missionsledare.

Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör beredning och uppföljning av årsmöte och styrelsesammanträden, budgetberedning och -uppföljning, att sköta ELMs diarium och adressregister, kontakt med myndigheter, försäkringsbolag och andra instanser. Du är adjungerad ledamot i riksstyrelsen och dess arbetsutskott. Sammanträden medför visst kvälls- och helgarbete.

Tjänstens omfattning är idag 50 procent och tjänsten är mycket flexibel. Du kommer att ha stor frihet och därmed ett stort ansvar.

Om dig som söker

Vi söker dig som är driftig, organiserad, socialt kompetent och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du själv kan identifiera och lösa problem, och att du efter en inkörningsperiod kan ta egna initiativ.

Mycket av arbetet sköts via dator, särskilt Google-tjänster, varför goda datorkunskaper är nödvändiga.

Du är personligt kristen, delar vår vision om att sprida evangelium till alla folk, och delar våra värderingar som en evangelisk-luthersk missionsorganisation.

Om ELM

ELM är en lågkyrklig missionsorganisation med rötter i 1800-talets väckelser. Idag finns vi huvudsakligen i södra Sverige och i Västerbotten men med ett antal gudstjänstgemenskaper i Mittsverige, däribland Stockholm.

Vi är omkring 2 500 medlemmar med cirka 35 gudstjänstfirande gemenskaper anslutna till oss, och vi bedriver arbete för Guds rike i Östafrika, Peru, Främre Asien och i Sverige.

Praktiskt
  • Placering och lön efter överenskommelse.
  • Tillträde under sommaren 2019.
  • Skicka ansökan och CV till missionsledare Daniel Ringdahl, senast 30 april: ELM, Smala Gränd 5, 111 39 Stockholm eller daniel.ringdahl@elmbv.se. Intervjuer sker löpande under våren.
  • För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta missionsledare Daniel Ringdahl (0768-985 551, e-post som ovan) eller ordförande Henrik Nilsson (0706-868 251, henrik.nilsson@elmbv.se)

Andra inlägg

Rapport från styrelsen

Rapport från styrelsen

”Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.” Rom 8:1 Det är oerhört, otroligt, fantastiskt. Det är...

Sverige – Juni/Juli 2024

Sverige – Juni/Juli 2024

ÅRSKONFERENSEN 2024 Vid avslutningsmötet på ELMs årskonferens var det predikantvälsignelse för två nya...

Östafrika – Juni/Juli 2024

Östafrika – Juni/Juli 2024

KENYA Våra kenyanska vänner Lucy Kirui och Elizabeth Gwako från barnverksamheten Bethesda Children Ministry (BCM) har...

0 kommentarer