Påskläger på helig mark

 

Påskläger på helig mark

 

Den 11-18 april arrangerade Move ett påskläger i Främre Asien under temat ”To save the world”.

Den 11-18 april arrangerade Move ett påskläger i Främre Asien under temat “To save the world”. 14 deltagare och 3 ledare åkte till Främre Asien för att fira påskens seger, tillsammans med skandinaver på plats och med lokala kristna. Deltagarna kom från Gällivare i norr till Lund i söder och de flesta av dem var unga vuxna. Ledarteamet bestod av Rakel Smetana, William Sommer och Sven Hammarberg, som var huvudtalare, och även SAMs som fanns på plats och tog emot gruppen. Resenärerna fick bibelundervisning i påskens underbara evangelium, samt undervisning om kultur och religion och hur det är att arbeta bland ett onått folk. I tillägg fick de göra många intressanta studiebesök på historiska och kulturella platser, vilket kombinerades med bönevandringar.

Här får vi möta två av deltagarna, Ellinor Segersten och Sebastian Lund, och höra om deras resa. Sebastian är 25 år och studerar till brandingenjör i Lund. Ellinor är från Uppsala och är Sebastians flickvän. Hon är 23 år och har de senaste tre åren bott i Lund där hon studerar till läkare.

Läs intervjun genom att klicka här!

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer