Den perfekta mixen

Hej till er där hemma! Här kommer en hälsning från Moves påskläger! Vi är 20 personer som får äran att fira Påskens seger i utlandet! Idag (tis 16 april) har vi haft en dag med både undervisning och äventyr!

Dagen började med frukost och morgonbön sedan fick vi mer undervisning om det andliga läget här i landet. Efter det tog vi en snabb lunch och hoppade på en båt till en annan stadsdel. Där fick vi besöka religiösa byggnader, gå en bönevandring och njuta av gott kaffe, goda vänner, och en fin utsikt. Kvällen slutade med undervisning om brevet till Smyrna i Uppenbarelseboken 2: 8 – 11.

Alla verkar glada och taggade på resten av veckan. En ny upplevelse är detta med böneutrop. Vi har bestämt oss att be för landet, för människorna, och för våra vänner här på plats när vi hör det, men det är så mäktigt. Ljudet från moskén tar över allt som man hör och man känner sig så liten när man försöker be mitt i det högljudda. Man känner sig liten och svag. Man får lita på att Gud är den som är stark.

Be gärna för landet, människorna och för oss som får möjlighet att uppleva detta!

Yohannes Apel

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.