Gott Nytt År

Ett årsskifte innebär ibland inte så mycket, och ibland lite mer. Jag använder fortfarande papperskalender, och när den gamla åker in i arkivskåpet och jag börjar använda den nya dagligen känner jag att ett nytt år har börjat.

För min del är det också lite speciellt att sätta igång efter nyårshelgen i år eftersom år 2017 för min del avslutades med en tre månader lång studieperiod. Hur det gått med studierna kanske jag får anledning att återkomma till. Men det betyder att jag får börja 2018 med att försöka att så snabbt som möjligt komma in i mina vanliga uppgifter igen. Jag tjuvstartade dock något i mellandagarna.

Närmast ser jag fram emot en kort utlandsresa (mer om den på ELMs hemsida) och sedan medarbetardagar 8 och 9 januari. Jag ser framemot både resan och sedan att få träffa mina kollegor.

I 1 Mos 2:7 står det: Och Herren Gud formade människan av jord från marken och blåste in livsande i hennes näsa. Så blev människan en levande varelse.

Människan, mänskligheten, fick sitt liv från den från evighet levande Guden. Det gällde i alltings början. Och det gäller för varje början – också för ett nytt år – att det fylls av liv endast om Herren ger liv.

Men så har Han också kommit för att ge oss liv, och liv i överflöd (Joh. 10:10).

Det är min bön, för egen del och för ELM, att år 2018 ska bli ett år fyllt av liv.

/ErikJA

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.