KENYA -18 – Att älska villkorslöst.

Vår tredje dag här i Kenya, men på ett sätt så känns det som en evighet. Idag har vi besökt en kyrka i Nakuru, en ögonväckande resa på en skumpig väg utan bilbälte i en minibuss. Med öppna armar togs vi emot vid kyrkan, både av barn och vuxna. Gudstjänsten varade ungefär i 4 timmar, en kontrast emot gudstjänster i Sverige. En tid med otroligt mycket dans och sång i alla åldrar, så underbart! Efter Gudstjänsten åkte vi tillbaka mot Bethesda pojkarna är så underbara och det känns redan i hjärtat att det kommer bli tomt när vi åker härifrån. Jag trivs så bra här, trots alla kontraster men jag försöker se det som en lärdom. Från ett stressigt Sverige till Bethesda där en sak i taget går till, där ens enda uppgift just nu är att älska pojkarna villkorslöst.

Clara Åberg

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

1 kommentar

  1. Det låter fantastiskt det du och Elin är med om. Vad fint du skriver. Vi i familjen och släkten gläds alla med dig. Guds kärlek till er båda och till Kenya. Många kramar och kärlek från oss alla/ mamma och pappa med syskon.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.