Amani-Workshop!

ÖPPEN AMANI-WORKSHOP

6-8 november 2020 på Strandhem

Välkommen att vara med på en workshop om förnyelse och återupprättelse av relationer. Amani betyder fred på swahili och helgen handlar om att komma tillbaka till Guds ursprungliga tanke för relationer, låta honom hela sår och hjälpa oss att förstå mer om förlåtelse, ånger och försoning.
Konceptet är bibliskt centrerat och själavårdande och erfarenheten från tidigare workshops är att alla får något med sig – nyupptäckt eller återupptäckt av vem Gud är och vilka vi är som människor.

Helgen varvas med undervisning, bön, praktiska illustrationer, samtal och lovsång. Du är välkommen att vara med även om du deltagit i en workshop tidigare – kanske ska du ta med en vän eller rekommendera det till någon annan?

Plats: Strandhem, Örkelljunga

Datum och tid: fredag 6 november kl 17.30 – söndag 8 november kl 15.00

Anmälan: Maila till amani@elmbv.se senast 30 oktober 2020 eller ring Benedikte Nilsson 0734-393139 (Kom ihåg att anmäla ev specialkost). Använd samma kontaktuppgifter om du har frågor kring helgen.

Kostnad:
750 kr för kost och logi
400 kr om man inte bor på Strandhem

Vi ser fram emot helgen!
Amani-teamet.

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer