BV förlags författare i Dagen

ELM och BV Förlag har i årtionden gett ut riktigt bra böcker med en tydlig luthersk profil samt tidningar för barn och vuxna. Barntidningen Droppen har kommit ut i sjuttio år (tidigare med namnet ”Luthersk barntidning”) och nu är redaktörerna Inese P Johansson och Henny Johansson intervjuade i tidningen Dagen.

I intervjun berättar de om varför tidningen behövs och hur de hämtar inspiration från vardagen i arbetet med berättelserna. Tidningen är en utmärkt julklapp till en barnfamilj och du tecknar enkelt prenumeration via informationen på hemsidan: prenumerera.

BV Förlag gav 2018 ut trösteboken ”Det enda som bär dig” av Emelie Fjertorp. Boken har fått ett fantastiskt mottagande och har redan tryckts  i en andra upplaga. Emelie intervjuas i tidningen Dagen och du kan läsa intervjun på Dagens hemsida.

Boken är en följeslagare genom depression och andra svårigheter i livet. I texterna och dikterna ges hjälp av söka Gud i livets prövningar. Beställ den på BV Förlags hemsida och ge bort den i julklapp!

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer