ELMs Årskonferens 4-7 juni 2020 i Lund

Välkommen till ELMs Årskonferens 2020!

 

17/3 2020. Med anledning av coronapandemin är status för årskonferensen i dagsläget oklar. Vi återkommer med mer information när situationen har klarnat något.

Välkommen till ELM:s årskonferens den 4-7 juni i Lund med temat: ”Vart är vi på väg?”. Konferensen anordnas tillsammans med Kristna Föreningen Filippi.

I predikningar, panelsamtal, gemenskap och föredrag kommer vi att belysa konferenstemat. Under 110 år har ELM fått vara ett redskap i Guds missionsarbete, men ELM, Sverige och världen har förändrats under det gångna seklet. Vilka är vi idag och hur ska vi utföra vårt uppdrag? Framför allt samlas vi omkring vår Herre och uppdragsgivare, Jesus Kristus, som är densamme idag som han var igår och som han kommer att vara i all evighet.

Medverkande kommer bl.a. vara Hjalmar Unosson, Daniel Ringdahl, Mattias Lindström, Magnus Hagström m.fl. Vi kommer även få aktuell information från missionsarbetet!

Årsmötesförhandlingarna kommer att vara den 6/6 i Pingstkyrkan, Lund.

Mer information kommer efter hand.

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer