Kompassen – April 2023

 

Coffe & Game är en gemenskap för studenter i Peru. Hanna Nilsson, ELMs Move-volontär, berättar i månadens Kompassen om verksamheten. Vi får också möta en regelbunden deltagare, Diego, som berättar vad verksamheten betyder i hans liv.

Det är onsdag kväll och klockan slår snart halv åtta. Solen har precis gått ner och mörkret infinner sig så gott det går inne i staden Chiclayo. Jag äter upp min kvällsmat och gör mig redo för att gå till Coffee & Game som håller till i en lokal på samma gata som jag bor. Lite sent traskar jag över till Coffee & Game där jag möter en glad Emanuel. Efter några minuter kommer Miriam tillsammans med några ungdomar in genom dörren. Den lilla grupp som vi är, börjar så smått med några lovsånger för att invänta fler ungdomar som en efter en kliver in genom dörren. Sedan fortsätter kvällen med ett bibelstudium, fika, spel och härlig gemenskap. Jag går alltid hem från Coffee & Game med ett leende på läpparna.

 

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer