Ny organisationssekreterare!

Ny organisationssekreterare!

Sigrid Eklund kommer att bli ny organisationssekreterare i ELM efter att Sofia Nilsson har slutat.

Sigrid bor i Sollentuna med sin man Tomas och deras två barn, och är sedan flera år tillbaka engagerad i Roseniuskyrkan där hon bl.a. är söndagsskollärare och styrelseledamot.

– Det känns jättebra att få börja arbeta för ELM, säger Sigrid, och det ska bli roligt att få arbeta i en missionsorganisation! Jag ser fram mot att sätta mig in i min nya uppgift.

Sigrid kommer närmast från föräldraledighet från sin tjänst som sjuksköterska. Hon kommer att börja den 19 augusti i samarbete med en medarbetardag på Strandhem.

– Jag är mycket glad över att vi har hittat en ersättare till Sofia, säger ELMs missionsledare Daniel Ringdahl, och jag är glad för att det är Sigrid vi har hittat! Sigrid är glad, initiativrik och full av energi. Hon kommer att bli en stor tillgång för oss.

Sigrid kommer att dela kontor med Daniel Ringdahl, på Smala Gränd i Stockholm och kommer, liksom Sofia, att arbeta halvtid.

– Rekryteringen av Sigrid innebär att expeditionen på nytt hamnar i Stockholm, säger ELMs ordförande Henrik Nilsson, men styrelsen har varit beredd på det ända sedan vi fattade beslutet att flytta expeditionen till Strandhem 2012. Idag sköts så många ärenden via e-post, telefon och videkonferenser att vi är övertygade om att kontakten mellan våra medlemmar och vår administration kommer att fungera lika bra i framtiden som den har gjort tidigare.

– Den här lösningen har dessutom den fördelen, fortsätter Henrik Nilsson, att både missionsledaren och vår nya organisationssekreterare återigen kommer att sitta på samma plats vilket är betydelsefullt för samarbetet och arbetsgemenskapen.

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer