Uppstartstider

Efter jul- och nyårshelgerna har det blivit dags att komma igång med vardagen igen, och den här helgen (7-9 januari) har det blivit en riktig rivstart!

Torsdag-fredag var det dags för de årliga medarbetardagarna i ELM-sfären och det här året genomfördes samlingarna digitalt. På torsdagen var vi knappt 40 medarbetare inloggade från ELM riks, missionärskollegiet, tidningarna, ELM Syd, ELM Nord, ELU, Strandhem, Åhus, Breanäs samt två av de föreningsanställda. Torsdag förmiddag undervisade Fredrik Brosché om konflikthantering och på eftermiddagen hade vi tid till bön och samtal.

Fredagen ägnades åt framtidsfrågor under ledning av den nystartade arbetsgruppen Framtidskommissionen. Det blev intensiva och givande samtal om ELMs nutid, dåtid och framtid, och snart kommer samtalet även medlemmar och andra intresserade kunna delta i arbetet!

I helgen är det sammanträde i ELMs Nämnd för utlandsmission (NUM). Det här sammanträdet blir det sista för Jonny Bjuremo, innan han går på tjänstledighet för resten av året, och det första för Kerstin Nilsson sedan hon började som vikarierande missionssekreterare.

Glöm inte bort ELMs bönevecka som startar på måndag! Tack för engagemang och förböner.

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer