Vikarierande organisationssekreterare

Vi välkomnar Arvid Birgersson som vikarierande organisationssekreterare under hösten! Vår nuvarande organisationssekreterare Sigrid Eklund väntar barn i början av augusti och kommer därför vara föräldraledig i höst.

Här svarar Arvid själv på tre korta frågor:

1. Berätta kort om dig själv
Är 26 år och är uppväxt på missionsfältet (Peru). Har tidigare varit volontär för ELM. Är tillbaka i Stockholm, där jag tidigare pluggat under några år, efter att varit i Skåne under två år där jag bland annat gått på Strandhem Bibel- och Lärjungaskola (kan varmt rekommendera!). Vill ni inte prata mission och Jesus med mig är ett av mina stora intressen rymdfart som är inne i en oerhört spännande fas för tillfället.

2. Varför ELM?
För att fler behöver lära känna Jesus, så väl i Sverige som i andra länder. Där tror jag att ELM har en fortsatt viktig uppgift.

3. Vad ser du fram mot med det nya uppdraget?
Ska bli spännande att få en lite djupare inblick i det dagliga arbetet!

Om du behöver komma i kontakt med Arvid gör du det enklast via e-post: arvid.birgersson@elmbv.se eller telefon 0707-981612.

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer