Volontärer till Peru!

Volontärer till Peru!Vi kan nu glädjande presentera att vi har två aktuella volontärer till Peru, Louise Grysbaek Hvass som skickas ut av ELM Danmark, och Hanna Nilsson från oss här i Sverige. Hanna åker ut till Peru samtidigt med Benedikte och Olof i slutet av september och kommer att stanna där under hela läsåret. Det är ett stor bönesvar!

Så här presenterar sig Hanna själv:

Jag är Hanna, en tjej på 22 år som är född och uppvuxen i en liten liten by vid namn Eket i Skåne. Efter studenten har jag jobbat på olika skolor och förskolor. I våras gick jag bibelskola på Luthersk Missions Højskole i Hillerød. På min fritid älskar jag att umgås med mina vänner och min familj. Att spela ett brädspel eller bara att få hänga ute i naturen på ett eller annat vis tillsammans med dem är guld värt. Jag tycker också om att få fångas av en bra bok eller att få upptäcka nya platser, nära som långt iväg. Jag är supertaggad på att få se Peru.
Som sagt ser jag fram emot att få upptäcka en ny plats. Det är spännande med människor och andra kulturer. Jag hoppas på att där få vara ett verktyg på olika sätt och att få sprida Guds kärlek och glädje genom smått och stort.
Jag ser fram emot att få möta många nya människor och att få möta en ny kultur! Att testa ny mat ska också bli spännande!

Vad med både Hanna och Louise i bön, och följ Hanna på Resebloggen och på Moves Instagram!


Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer