Glad påsk (nästan) från alla oss på Move-resa!

Vi har haft en till jättehärlig dag tillsammans. Jag är förvånad hur en grupp på 20 personer, där några inte hade träffats för en vecka sen, kan ha en så fin gemenskap, speciellt i vår bönegemenskap. Det känns som den verkligen har kraft. Som ni kanske vet har vi bestämt oss för att be när vi hör böneutrop, nu har det blivit en vana! När man hör böneutropet kan man se hur gruppen delas upp i mindre grupper och ber för folket, landet, våra vänner här och de utsända. Detta är mäktigt!

Grekiskt Ortodox Kyrka

Dagen började med att Anders undervisade om lägrets tema To Save the World, ett givande tema. Sen åkte vi till en nyare stadsdel där vi besökte stora, mäktiga kyrkor i dagens city-center. Den första vi stannade upp vid var en Grekisk-ortodox kyrka, sen gick vi vidare till en Armenisk-katolsk och till slut var vi i en Romersk-katolsk kyrka precis vid en stor gågata där tusentals människor går förbi varje dag.

Grekiskt Ortodox Kyrka

Det var inte få människor (de flesta turister) i kyrkan heller om man säger så. Vi fick lite tid att köpa glass och kolla in några affärer innan vi åt god mat med en fantastisk vy av Guds skapelse.

En vacker vy

Sedan återvände vi till hotellet för det sista av de sju breven till församlingarna i Uppenbarelseboken. Vi lovsjöng, delade vittnesbörd och bad tillsammans innan sängdags. Det är ju en mäktig dag imorgon, ännu mäktigare att fira den här!

Frid!

Yohannes Apel

Andra inlägg

Tuonane tena, Kenya!

Tuonane tena, Kenya!

Det var konstigt att komma tillbaka till vardagen och människorna här i Sverige. Inte för att det kändes ovant eller...

Rapport från styrelsen

Rapport från styrelsen

”Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.” Rom 8:1 Det är oerhört, otroligt, fantastiskt. Det är...

Sverige – Juni/Juli 2024

Sverige – Juni/Juli 2024

ÅRSKONFERENSEN 2024 Vid avslutningsmötet på ELMs årskonferens var det predikantvälsignelse för två nya...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.