En härlig grupp i ett härligt land

Kära missionsvänner,

Resan började med en del missöden när vi anlände Lima. Där en av resedeltagarna tyvärr måste åka hem igen för att operera ett skadat knä, så kom gruppen ändå lyckligt fram till Chiclayo en dag senare än beräknat. Jag själv anlände Chiclayo två dagar sent.  Sedan dess har det  har varit starka intryck i församlingarna i Las Lomas, San Antonio och Luya. Med personliga möten och starka vittnesbörd.

För mig var det särskilt stort att få inbjudan till att träffa kyrkans pastorsråd, dela Guds ord och möta de kära bröderna igen.

Det var också väldigt fint att få komma hem till familjen Unossons och sedan nästa dag höra dem berätta om sitt liv, sina erfarenheter och om familjeprojektet.

Det är en härlig grupp vi reser med, fantastiska människor! Just nu är vi i Piura. Vi delar gemenskap med våra missionärer, bröderna och systrarna i kyrkan och ser oss omkring. Kan man ha det bättre?  Tack för er fortsatta förbön!

Janne Smetana

  Andra inlägg

  Sista tiden i Kenya

  Sista tiden i Kenya

  I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

  Rapport från NUM – maj

  Rapport från NUM – maj

  På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

  Bär en volontär

  Bär en volontär

  Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

  1 kommentar

  1. Jag önskar er alla GUDs rika välsignelse! Tråkigt att en av er skadat knät, skedde det i Peru? Hälsningar Lars Einarsson

   Svara

  Skicka en kommentar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.