Avslutning på “Förbättra dina relationer”-kurs

Mors dag-firande i Las Brisas 8 maj

Vi har i dagarna avslutat kursen “Förbättra dina relationer” och vi är glada, nöjda och lite stolta över att vi har genomfört den under sju onsdagar. Vi har haft en trofast skara på 7-10 personer varje gång (utom vid första tillfället) och vid några tillfällen har det kommit en handfull utöver dessa. Vi upplever att vi fått undervisa om teman som har berört och engagerat och vi fått samtala om viktiga saker rörande kommunikation, kärleksspråk, äktenskap och föräldraskap.

Avslutande tillfället ägnades åt att tala om vilka av de teman vi haft som är viktigast att fortsätta undervisa om vid andra tillfällen i kyrkan. Vi fick även utmana den trofasta kärntruppen som kommit regelbundet att tänka kring hur de själva kan undervisa om något av dessa teman i församlingarna, kanske med hjälp av eller tillsammans med oss. Det blev viktiga samtal där våra år tillsammans med kyrkan gör att det finns ett ömsesidigt förtroende att dela svårigheter, behov och våga utmana. Tack för att ni står med oss i arbetet genom att be och ge! Det har varit roligt att kunna bidra med denna kurs till kyrkan.

Gud välsigne er och glad sommar önskar vi er!
Hjalmar & Lisa

 

Andra inlägg

Rapport från styrelsen

Rapport från styrelsen

”Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.” Rom 8:1 Det är oerhört, otroligt, fantastiskt. Det är...

Sverige – Juni/Juli 2024

Sverige – Juni/Juli 2024

ÅRSKONFERENSEN 2024 Vid avslutningsmötet på ELMs årskonferens var det predikantvälsignelse för två nya...

Östafrika – Juni/Juli 2024

Östafrika – Juni/Juli 2024

KENYA Våra kenyanska vänner Lucy Kirui och Elizabeth Gwako från barnverksamheten Bethesda Children Ministry (BCM) har...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.