Peru – dagen innan avresa

Hej allihopa!

Anna Nord heter jag och tidigt imorgon reser jag till Peru för att spendera ett år där som volontär. Här på bloggen kommer jag dela med mig av upplevelser, tankar och en del bilder. Välkommen att följa mig på äventyret!

Förväntningarna på min tid i Peru är att få ta del av en ny kultur, möta massor av människor, få betjäna mina trossyskon och erfara mer av Gud. Just nu är jag inte nervös inför vad året kommer innebära, jag har ju en helt otrolig Far som följer mig vart jag än går. Men ett bibelord jag bär med mig är från Jesaja 41:13, ”för jag är Herren din Gud som tar din högra hand och säger till dig: Var inte rädd, jag hjälper dig.” Det får bli en påminnelse för mig om Guds ständiga närvaro i mötet med hemlängtan, saknad och oro.

Jag vet att ni är många som ber för mig! Stort TACK till alla er som gör den här resan möjlig.

Nu ska jag njuta av min sista dag i Sverige.

Anna Nord, volontär

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

4 Kommentarer

 1. Tack Anna för att du vill resa och tack Gud för att du sänder Anna!
  Lite avundsjuk är jag, för det är ett härligt land du reser till, men framförallt glad för att få ha dig och familjen Ekström som våra utsända i Piura.
  Gud välsigne dig!

  Svara
 2. Så härligt med din gudsförtröstan och längtan att få tjäna Honom! Vi är så glada över att skicka dig Anna. Res väl! Kram

  Svara
 3. Det är underbart att få skicka iväg dig Anna! Vi är många som önskar dig en helt underbar tid med Gud och människorna i Peru.
  Glöm aldrig hur mycket Gud har visat att he’s got your back! Detta utbyte är något HAN vill och som DU får ta del av. Helt underbart!
  Gud välsigne dig och Ekströmarna!
  Puss och Kram! <3

  Svara
  • Det gläder mig mycket att du har svarat ja och tagit detta steg i livet. Gud välsigne dig och de människor som du möter i Peru. Jag följer dig här och i bön. Kram

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.