Inte en helt vanlig torsdag

Ännu en fin dag tillsammans har vi nu haft och vi hoppas att det lär fortsätta så!

Dagen började som alla andra dagar bra men något nytt var kanske ändå att dagen bar på ett lite varmare väder vilket gladde oss lite extra. När frukost, morgonbön och dagsinformationen var avklarade begav vi oss med båt mot en gammal kyrka. Väl där träffade vi en guide som bott i Sverige och som så många andra gav oss ett ”special price”. Rundturen var väldigt lärorik och trots att den gamla kyrkan numera är omgjord till en moské så får Jesus fortfarande pryda väggarna i guld. Vi får lov att be om att Jesus möter de muslimer, turister och kristna som besöker byggnaden!

Uppfyllda av den gamla kyrkans skönhet så räckte det tyvärr inte till för att fylla upp våra magar men som tur var fanns det en annan lösning på det. Vi begav oss därför vidare mot ett palats där vi också höll vår lunch i solen. När vi ätit upp gick vi en runda i palatset och tittade på dess arkitektur och de beundransvärda mosaikväggarna.

Dagen började här lida mot sitt slut men det bästa väntade fortfarande. Vi fick nämligen även här fira skärtorsdag tillsammans med predikan och nattvard. En minst sagt bra avslutning på en fantastisk dag tillsammans. Tack gode gud för möjligheten och alla som du fört till denna resa!

Wille Sommer

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.