KENYA -18 – Inledande tankar från ett nyvaket Dubai

Hej Sverige!

Nu har sommarens Kenyaäventyr äntligen startat och vi befinner oss just nu i ett nyvaket Dubai med varsin gratisglass i väntan på nästa flyg mot Nairobi.

Vi har gjort något helt mirakulöst under det senaste dygnet. Vi har transporterat oss en väldig massa mil på bara några timmar. Det är inte tack vare vår kraft som det har gått utan på grund av att vi låtit oss bli burna av planets starka vingar. En bibelberättelse som talat speciellt till mig denna sommaren är berättelsen om  när lille David lyckas med den osannolika uppgiften att besegra jätten Goliat. En slunga och några stenar är tillräckligt, men det är inte i första hand på grund av att de vilar i Davids händer utan på grund av att han går i Guds kraft. Liksom planet bar oss hela vägen från Stockholm till Dubai så får vi låta oss bäras av Guds mäktiga händer, och liksom Gud använde det lilla David hade och gjorde det omöjliga möjligt när han fick omfamnas av Guds kraft så kan Gud använda det lilla vi har och göra något som är långt över vår förmåga. Det är min förhoppning att vi ska få erfara det på ett speciellt sätt under denna resa men också varje dag när vi kommer hem.

Miriam Svensson

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

2 Kommentarer

 1. Fin inställning ni har till ert
  uppdrag. Gud välsigne
  ef i move-gänget

  Svara
 2. Fina tankar från Doha
  Gud välsigne er i move-to-Kenya-gänget

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.