KENYA-18, Tacksamhet!

23 juli 2018
Idag var det första hela dagen på Bethesda! De flesta av pojkarna som bor här gick till skolan tidigt i morse. Vi fick sovmorgon för att sedan träffa alla som jobbar här.
Några av pojkarna som bor här har även skolgång här, därtill kommer det en massa barn från närområdet för att gå i skolan här. Det finns 6 olika klasser, 2 förskolklasser och åk 1-4. Vid 11-tiden serverades te till alla och sen hälsade vi på barnen. De är så hängivna och vill hälsa, kramas, hålla handen och leka. Efter lunch, idag fick vi majs och bönor, fick vi lite paus för att sedan ha lektimme innan barnen slutade skolan.

Det är så härligt att vara här! Alla är glada och trevliga. Alla är lugna, fria från stress, i alla fall tillsynes så, trots att alla elever har examinationer de kommande 3 dagarna!

När skolan slutat hade vi egentid och tid för Gud. Jag känner mig så välsignad genom att jag får lov att vara här. Att se detta som ett jobb känns helt fel, det var längesedan jag var så avslappnad. Är till viss del trött, men det är så givande att få vara här! Jag hoppas och ber att jag ska få bära med mig detta hela livet och att pojkarna också ska få ut något av mitt och vårt besök här.
Tack för alla böner, vi är alla friska och krya. Jag hoppas att ni som är hemma fortsätter att be för oss, personalen och pojkarna här! Det är ofattbart vilken skatt Bethesda är. Jag är så glad att jag fått förmånen att komma hit.

Kramar!//Emelie Åberg

På bilden ser ni alla Move-resenärer på Kenyaresan 2018!

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

1 kommentar

  1. Tack för att ni delar med er av era spännande upplevelser. Vi tänker på er och ber för er

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.