Korttidsmissionärer till Peru

Korttidsmissionärer till Peru

Goda nyheter! I september sänder vi ut Benedikte och Olof Nilsson Stidsvig, som korttidsmissionärer till Peru under tre månader. De kommer att vistas både i Chiclayo och Piura och deras uppdrag kommer i huvudsak vara att introducera Amani-konceptet i kyrkan och att stödja och uppmuntra församlingen i Piura.

Amani är ett bibliskt och själavårdande koncept där man genom undervisning och workshops arbetar med försoning på ett mellanmänskligt plan. Konceptet har sitt ursprung i Afrika men översattes till svenska för några år sedan och har fått betyda mycket för många av oss i ELM. Under 2021 översatte vi materialet till spanska och nu ska konceptet introduceras i vår samarbetskyrka i norra Peru.

I Piura blir det en del praktiskt arbete. Det hus vi nu hyr för missionsarbetet och församlingens verksamhet ska säljas så tillsammans med församlingen behöver vi hitta en ny lokal som kan fungera som bas för församlingens verksamhet och missionsarbetet där. Flytten behöver koordineras och huset restaureras och överlämnas.

Vi är så tacksamma till Gud över denna möjlighet att sända Benedikte och Olof till Peru. Tack också till våra vänner i ELM Danmark som finns med och bidrar till denna satsning.

Vill DU vara med och sända Benedikte och Olof till Peru?
Ge din gåva genom att klicka här och öronmärk den “Korttidsinsats Peru”.
Varmt tack för din gåva!


Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer