Kristus är uppstånden! Ja han är sannerligen uppstånden!

Vi har fått fira påskdagen tillsammans med olika kristna kyrkor här i Främre Asien. Jag åkte med en liten grupp till en kyrka där vi blev varmt välkomnade. Jag var lite orolig att vi inte skulle förstå predikan, då gudstjänsten var på annat språk. Men det hade medlemmarna i församlingen redan tänkt på och fixat tolk till oss. Gud är god och hjälper oss att förstå Hans undervisning även i ett annat land.  Vi fick höra om påskdagens glada budskap, om att Jesus lever och  att vår Frälsare sitter på Guds högra sida . Tänk vilken gåva vi fått!!

Vi fick även vara med och sjunga lovsånger tillsammans och även om det var svårt att sjunga på ett nytt språk stämde vi alla gladeligen in och sjöng för full hals. Språket kanske inte uttalades perfekt men vi fick lovsjunga Herren tillsammans och det var stort för mig och för oss alla.

Efter kyrkan blev vi bjudna på en rundtur av församlingens ungdomar, i det närliggande området. Dom delade sina vittnesbörd och liv med Jesus med oss och inspirerade mig till att vara frimodig med det dela det Jesus gjort, och gör, i mitt liv.

Gud är otroligt god och har gett oss alla en resa vi sent kommer att glömma. Han har öppnat mitt hjärta för Främre Asien och för alla de människorna som finns i detta land. Som en utav de vi mött här sa : ”Vi är alla del utav Guds familj och även om vi inte ses här på jorden kommer vi ses i himlen.”

Jag är väldigt berörd över människorna här och vill uppmana er alla att komma ihåg att be för våra systrar och bröder här i Främre Asien och för alla människor som inte känner Gud här. Men vi får inte heller glömma att de för varandra och de människor vi möter hemma i Sverige som också behöver Guds kärlek.

GUD HÖR BÖN! Det är något vi aldrig ska glömma. Vi får se det som vår superkraft att vi får be till vår allsmäktige Fader som ALLTID lyssnar.

”Det är makt i det bedjandes händer. I sig själva så svaga och små. När mot allmaktens Gud du dem vänder. Har han lovat att svar skall du få.”

GUD ÄR GOD!

Susanne Smetana

Andra inlägg

Rapport från styrelsen

Rapport från styrelsen

”Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.” Rom 8:1 Det är oerhört, otroligt, fantastiskt. Det är...

Sverige – Juni/Juli 2024

Sverige – Juni/Juli 2024

ÅRSKONFERENSEN 2024 Vid avslutningsmötet på ELMs årskonferens var det predikantvälsignelse för två nya...

Östafrika – Juni/Juli 2024

Östafrika – Juni/Juli 2024

KENYA Våra kenyanska vänner Lucy Kirui och Elizabeth Gwako från barnverksamheten Bethesda Children Ministry (BCM) har...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.