Peru – hejdå Arequipa

Hej allihopa! Idag var sista dagen i skolan här i Arequipa och imorgon flyger jag och Thea till Piura. Vi har sagt hejdå till våra lärare och haft en härlig avslutning. På söndag firas nämligen Perus självständighet så idag fick vi en förmiddag innehållande berättandet av Perus historia, nationalsång och matlagning.

Paret jag bor med berättar om inkariket

Theas version av ”Causa rellena”

Jag känner mig redo att åka vidare! Spanskan går helt okej. Jag har lärt mig så mycket och förstår en hel del, men jag är lite seg med att prata. Men jag är övertygad om att det lossnar snart! Jag kommer fortsätta plugga språk även i Piura.

Nu är det dags för sista fotbollsmatchen och ikväll blir det pasta och sällskapsspel.

Anna Nord, volontär 

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.