Peru – Juni/Juli 2024

UNOSSON I SVERIGE

Familjen Unosson har nu lämnat Peru och landade i Sverige den 1 juni. De fick ett fint avsked och alla tre församlingar i Chiclayo ordnade avskedsfester för dem. ELM är tacksamma till Gud, och till Lisa och Hjalmar, för att de så troget stått i missionens tjänst under sex år. Familjen Unosson kommer att bosätta sig i Ramnekärr utanför Örkelljunga. Be för deras återanpassning till Sverige och be särskilt för barnen Erik, Anneli och Maria. Lisa och Hjalmar kommer att vara sk. “efteranställda” för ELM t.o.m. den 30:e september för avslut och informationsarbete. De närvarar på ELM syds Sommarmöte den 19-21 juli. Vill du ha besök av dem i din kristna gemenskap? Kontakta Rakel Smetana (rakel.smetana@elmbv.se) så snart som möjligt.

VÅRENS VOLONTÄRER

Volontärerna Maria Apel, Clara Holbo och Gustav Kirkegaard var kvar i Chiclayo till den 18 juni då de lämnade Peru. Be för deras avslut och hemkomst. Vill du att Maria kommer på besök till din kristna gemenskap under hösten? Ta då kontakt med Maria (maria@letsmove.nu) eller med Rakel.

HÖSTENS VOLONTÄRER

ELM har antagit två nya volontärer till Peru för kommande läsår: Ingrid Birgersson (24 år från Göteborg) samt Ida Linder (19 år från Kristianstad). Ingrid och Ida reser till Peru tillsammans med korttidsmissionären Rakel Smetana samt två volontärer från ELM Danmark i mitten av augusti. Följ dem alla i bön.

Andra inlägg

Tuonane tena, Kenya!

Tuonane tena, Kenya!

Det var konstigt att komma tillbaka till vardagen och människorna här i Sverige. Inte för att det kändes ovant eller...

Rapport från styrelsen

Rapport från styrelsen

”Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.” Rom 8:1 Det är oerhört, otroligt, fantastiskt. Det är...

Sverige – Juni/Juli 2024

Sverige – Juni/Juli 2024

ÅRSKONFERENSEN 2024 Vid avslutningsmötet på ELMs årskonferens var det predikantvälsignelse för två nya...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.