Peru – ro i oron

Hej allihopa! Jag kan ha lätt för att oroa mig, särskilt när det gäller nya situationer/platser eller kring saker som jag vet kan gå väldigt fel. Till exempel resor. Så när jag och Thea skulle flyga till Piura i lördags snurrade tankarna. Jag gick igenom allt 1000 gånger i mitt huvud. Alla papper, pass, pengar, packning, boarding pass etc.

Men för att lugna mig inför resan gick jag en promenad med lovsång i öronen. My fear doesn’t stand a chance when I stand in Your love. Den låten fick påminna mitt hjärta att det kan vara lugnt och stilla eftersom jag har min Jesus med mig. Det handlar inte alltid om att Han hjälper mig undvika misslyckanden och svårigheter, utan snarare om att jag får något större än problemen att rikta min blick mot.  Även om allt annat är kaos runtomkring så har jag alltid Honom kvar. Till och med på andra sidan jordklotet är min fasta klippa med.

Det här påminner jag mig själv om i konkreta situationer, men även inför mitt år här i Peru. Jag är inte skonad från motgångar, men jag har min bästa vän och frälsare med mig i allt! Med Honom finns det hopp i varje situation.

https://m.youtube.com/watch?v=AuMBm1c7u2U

Utsikt från taket på Ekströms lägenhet i Piura

Anna Nord, volontär

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.