Peru – vardag i Arequipa

Hej allihopa! Nu har jag varit här i drygt två veckor och imorgon är halva språkutbildningen klar. Det känns helt otroligt, allt går så fort! Jag kommer sakna vardagen här när jag åker vidare mot Piura. Den goda frukosten, skumpiga bilfärden till skolan, suveräna undervisningen, svettiga entimmes-promenaden hem, intensiva läxläsningen etc. Men jag är övertygad om att jag kommer trivas längre norrut också ☺

I lördags var jag och Thea och åkte zipline. Det var oerhört vackert! En häftig upplevelse.

Jag och Thea påväg till ziplinen

Dalen vi åkte zipline över

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har även testat på frontón, vilket är en peruansk sport som påminner om en blandning mellan tennis och squash. Här i Arequipa finns det banor överallt. Det passar mig bra eftersom jag spelat en del tennis i Sverige.

Väggen som bollen studsar mot

Racket och boll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag plugga lite till innan det är dags att sova!

Anna Nord, volontär 

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

1 kommentar

  1. Hej kära Anna!
    Roligt att kunna följa dig och se och höra om dina upplevelser. Du lever ett spännande liv! Ber för dig och vet att Gud har omsorg om dig.
    Kram från moster 💕

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.