Peru – vidare mot Arequipa

Hej allihopa!

Nu har jag börjat få en någorlunda vanlig dygnsrytm igen, vilket är otroligt skönt! Detta är min första erfarenhet av jetlag och den märks främst av huvudvärken och tröttheten som kommer runt kl 16 och varar tills jag går och lägger mig. Jag blir fortfarande lite konfunderad varje morgon när jag inser att det är lunchtid i Sverige.

Idag lämnar vi Lima och jag är väldigt spänd inför att träffa den peruanska familj som jag ska bo hos de kommande fyra veckorna. Det ska bli härligt att få landa på en plats och veta att jag ska stanna ett tag. Att börja läsa spanska på måndag ser jag mycket fram emot. Jag känner frustration över att inte kunna prata med människorna här. Just nu blandar jag svenska, engelska, tyska och spanska…

Nu är det dags att packa och förbereda oss inför resan.

 

 

 

 

 

 

 

Anna Nord, volontär 

 

 

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.