Reflexion från vår resa till Peru

 Vi har nu varit hemma lite mer än en vecka och börjar vänja oss. Vi är mycket tacksamma att ha kunnat vara med på resan. Vi hade planerat att resa i alla fall för att besöka Lisa, Hjalmar o barnbarnen. Nu blev det extra bonus att vi kunde göra denna ELM resa tillsammans med hela gruppen. Lisa o Hjalmar kunde då dela sina erfarenheter med fler än bara oss. Det var härligt att få lyfta vårt Peru födda barnbarn för första gången.

Det var också härligt att komma till de tre församlingarna i Chiclayo och möta alla vänliga människor. Vi fick möta deras stora gästfrihet och även komma hem till pastorsparen och se hur de bodde. Det är sammantaget tre församlingar som lever under mycket små omständigheter och gudstjänstlokalerna är enkla, men fyller sin funktion. Gudstjänstlokalen i Las Brisas är renoverad med hjälp av missionsmedel från ELM i Danmark. Deras glädje över att de tagit emot Jesus i sina liv gick inte att ta miste på.

Vår mission har burit frukt i Peru, så vi kan fortsätta ge med tillförsikt, och vi får räkna med Herrens välsignelse. Sedan kommer det fantastiska. De ber för oss i Sverige och vi ber för dem. Vilka möjligheter!

Christer o Bente Unosson

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.