Välkommen till ELMs nya hemsida!

Efter ca åtta år var det dags att uppdatera ELMs hemsida. Välkommen att utforska resultatet, men var samtidigt medveten om att allt inte är färdigt ännu. Sidan kommer att lanseras officiellt i samband med ELMs årskonferens i Åhus/Kristianstad den 6-9 juni.

Nytt utseende – samma rörelse

ELMs hemsida har fått sig en välbehövlig, grundlig uppdatering. Efter ca åtta år med den gamla hemsidan hade vi lärt känna dess svagheter, framför allt att den var svårmanövrerad för oss samt att den var dyr, och under 2023 planerade administrationen för att vi skulle kunna ta fram en ny sida.

Omfattande bearbetning

Till slut gav vi uppdraget till Matilda Einarsson, som var vår medievolontär i Främre Asien i höstas tillsammans med sin man Amandus, och hon har arbetat mellan mitten av januari till siste april. Under den tiden har hon arbetat fram en ny lösning för hemsidan som är mycket enklare att hantera för oss som ska ladda upp material på den, och den kommer dessutom vara markant billigare i drift. Hon har dessutom arbetat om sidorna för Droppen (www.tidningendroppen.se) och söndagsskolmaterialet Kom och se (www.komochse.se). Utöver det har hon arbetat med mallar för regionerna och några föreningar som har haft sina sidor på vår gamla plattform.

Under konstruktion

Matilda har gjort ett strålande arbete, och de fel eller problem som fortfarande finns kvar beror inte på henne utan på att vi i administrationen har haft svårt att hinna skriva allt vi skulle. Det kommer ni att märka när ni surfar runt på hemsidan. Vissa saker är mer eller mindre färdiga medan andra sidor så gott som tomma. Vi arbetar på så gott vi kan och hoppas att sidan ska vara så gott som komplett under sommaren.

Tack Matilda för ett utmärkt arbete! Har ni synpunkter, funderingar eller åsikter om sidan får ni gärna höra av er till expeditionen@elmbv.se Dit kan ni även höra av er om ni skulle vilja använda mallen för er egen hemsida.

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

Bär en volontär

Bär en volontär

Vi anar en trend av allt fler unga som vill gå ut för Guds rike. De senaste åren har vi överraskats av ett ökande...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.