Chachapoyas ”Grand canyon”

Hola amigos! Benna som skriver dagens blogginlägg. Dagen började med att jag fick ett rejält knä i sidan av Ebba som låg i stolen bredvid på bussen och bara några minuter senare så kändes det som att bussen höll på att styra rakt ner i floden vid sidan av vägen. Bussresan gick bra och mer smärtfritt än befarat, dock va maten vi fick på bussen ett rejält skämt. Vi alla bröt ut i ett i världens gapskratt när ni såg maten. En liten kycklingbit med något som liknande en brun vårrulle med oliver i. Efter tolv timmars bussresa så tog vi oss till hotellet och där låg alla däckade tills det var dags för mat. Resturangen vi åt på var lite speciell, Wille fick in en av tre rätter han beställt och Kim fick korv även om vi sagt att han var vegetarian flera gånger.

Klockan fyra var det sedan dags för dagens spontanutflykt till Chachapoyas motsvarighet till ”Grand canyon, huancas. När man kommer upp på toppen so fick man verkligen en woooow känsla. Det var extremt vackert och jag tror aldrig jag sett alla 9 kameror samtidigt uppe på resan men denna gången var det verkligen förståligt varför det just skedde nu. Vid sådana här tillfällen kan man verkligen fatta hur stor Gud är, wow. Vilket gör det ännu tydligare för att vi är här och missionerar. Dagen avslutades sedan med en god kvällsmat på en härlig resturang. För mig var det iallafall det bästa jag ätit hitintills.

Stämningen här är go och gruppen kommer verkligen överens bra. Vissa av oss är lite små krassliga och det är mycket möjligt att ett virus befinner sig i gruppen. Imorgon (idag) är det dags att besöka inkastaden här. TAGGA!!!!!
Simma lugnt och ha det gött så höres vi. Ciao!

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.