En sjukling och åtta stekare

Ännu en riktigt bra dag har även nu nått sitt slut! Dagen började tidigt med frukost redan kl 08:00 för att sedan kunna ge sig av snabbt till Pimentel och beachen. Sjuuukt exalterade på dagen och vad som låg framför tror jag vi alla var då det som bland annat stod på schemat var SURFING! Eller nästan för alla… Henning däremot fick stanna hemma och tillfriskna från sin så kallade ”feber”.

Innan jag säger mer om Pimentel vill jag bara upplysa er alla om att vi skrattar här i Peru, mycket och ofta. Att varje taxitur kan få följder som träningsvärk och eventuella magmuskler är helt fantastiskt!

När vi väl kom till fram Pimentel så gick vi ut på en enorm brygga för att bara umgås, chilla och fördröja lite tid. Lunchen kom och även lite filmande av när vi (jag och Benna) jagade pelikaner hann vi med innan det var dax för surfing.

Surfingen var otroligt kul och allt snack om att surfing är svårt, vad är det?!? Alla klarade av att ställa sig upp och det verkligen en riktigt bra stund tillsammans. Dagen avrundades tillslut med ett riktigt gött bibelstudie av Henrik Andersson.

Stay tuned because the journey has just started! //williamos

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.