Familjemåltiden

Hejsan!
Tänk vad dagarna går fort. Vare sig det är arbete eller fritid. På ett vis så är dagarna ganska lika men ändå mycket olika. Det är alltid något på gång. Idag (torsdag 20/7) var det lite extra lugnt stora delar av dygnets timmar.

Halva gruppen valde att åka till en strand tillsammans med delar av familjen Smetana. Resten av gruppen stannade hemma i ”vårt” hus i Chiclayo för att senare under dagen göra en liten utflykt. Det blev ett litet äventyr i sig själv då alla spansktalande personerna i gruppen hade åkt till stranden. Men vi kom dit vi ville och hem utan problem! Beställning av måltid var ett annat orosmoment men som också det gick bra. För alla utom en. Emil sa kyckling för en och pekade samtidigt på en sak på menyn som fångat hans uppmärksamhet. När maten var färdig kom det en hel familjemåltid.

Ikväll har vi än en gång fått möjligheten att åka till San Antonio för att repa tillsammans med Messengers inför vår konsert på lördagkväll. Alltid lika mycket glädje (och ljud) vid dessa tillfällen, att få ta del och bitvis njuta av varandras musicerande. Kul också att få se hur kyrkan ser ut nu när färgen på väggarna torkat lite mer.

Efter intensivt repande lämnade vi kvar tre stycken från move-gruppen för ett litet sleep over hos pastorsfamiljen. Resten åkte hem och packade inför helgens läger och hade sen en myskväll med grillat och popcorn.

Ha det bra!
Filippa

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.