Framgång i Främre Asien

Under oktober besökte ELMs missionssekreterare Främre Asien. År 2018 tog ELM beslut om att gå till ett nytt fält med ett onått folk. Nu har ELM det första paret på plats och de kämpar nu med att lära sig språket.

På ett underbart sätt har paret fått en tillvaro där i princip allt är på plats som: boende, bohag, el, vatten gas och internet. De har även medverkat till en bönegemenskap som träffas regelbundet. Det råder inga som helst tvivel om att denna satsning ligger rätt i tid.

Landet har mindre än 1% kristna och evangeliet om Jesus Kristus är i princip okänt. Särskilt den unga generationen har många frågor. Det är enkelt att komma in i landet och ett besök på några dagar är att rekommendera. Våra kristna vänner i landet önskar att så många som möjligt förlägger sina resor just till Främre Asien.

ELMs missionssekreterare hade förmånen att möta många representanter från olika länder som bär på samma längtan som ELM. Gud har öppnat en dörr just nu och vi vet inte hur länge denna dörr är öppen. Be för våra utsända och be för alla som längtar efter frid med Gud.

Jonny Bjuremo

Andra inlägg

Rapport från styrelsen

Rapport från styrelsen

”Så finns nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus.” Rom 8:1 Det är oerhört, otroligt, fantastiskt. Det är...

Sverige – Juni/Juli 2024

Sverige – Juni/Juli 2024

ÅRSKONFERENSEN 2024 Vid avslutningsmötet på ELMs årskonferens var det predikantvälsignelse för två nya...

Östafrika – Juni/Juli 2024

Östafrika – Juni/Juli 2024

KENYA Våra kenyanska vänner Lucy Kirui och Elizabeth Gwako från barnverksamheten Bethesda Children Ministry (BCM) har...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.