Inför stämman

ELMs årskonferens går av stapeln i Roseniuskyrkan, Stockholm, med omnejd 2-5 juni. Passa på att komma dit för att dela gemenskapen och lyssna till god undervisning. Är du dessutom ombud för en ELM-förening eller enskild medlem så kan du vara med och påverka vid årsmöteshandlingarna. Kolla in program och mer information här.

Men BV-Förlag tjuvstartar konferenshelgen på fredag eftermiddag med bolagsstämma. Dit är man välkommen som aktieägare. Har man stort intresse kan man förstås chansa på att dyka upp – sannolikt är ägarna välvilligt inställda till dem som visar intresse för förlagets verksamhet.

I eftermiddag har jag suttit och förberett inför bolagsstämman. Lite tekniskt och tråkigt arbete (skulle nog många tycka, men inte alla). Men det som slog mig, när jag sammanställde en del uppgifter om 2016, var att vi faktiskt kunde ge ut sju riktigt bra böcker i fjol. Sju, det är inte hundra eller tusen, som ett stort förlag kanske får ut, men det är ändå ganska imponerande av ett förlag som drivs mest på ideell basis. En av de sju är dessutom en uppdaterad utgåva av en av Sveriges genom tiderna mest läst författare – Carl Olof Rosenius.

Och på mitt skrivbord ligger vår senast utgivning. Inte så bara av Daniel Ringdahl. Missa inte att beställa den – eller köp den vid årskonferensen/stämman!

/ErikJA

Andra inlägg

Sista tiden i Kenya

Sista tiden i Kenya

I förra inlägget fick ni höra om hur Kenyas stora översvämningar med största sannolikhet skulle påverka våra sista...

Rapport från NUM – maj

Rapport från NUM – maj

På NUM samtalade vi om ekonomin för det aktuella arbetet, och blev informerade om att ELMs vårkampanj kommer att vara...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.